Vaunusilta aukeaa juhannukseksi liikenteelle

Uutiset

Vaunusillan työmaa

Tältä näyttää Vaunusillan työmaalla.

Sastamalassa Vaunusillan rakennustyöt ovat sujuneet ripeästi. Silta voidaankin avata liikenteelle jo juhannukseksi.

Silta- ja tienrakennustyöt Vaunusillan työmaa-alueella jatkuvat edelleen, mutta maaliskuun lopulta liikennöintiä rajoittaneet kiertotiejärjestelyt poistuvat juhannukseksi. Silta avataan liikenteelle torstaina iltapäivällä. Kiertotieopasteet kuitenkin ennätetään poistaa vasta juhannuksen jälkeen.

Maantien päällystystöitä ja ajoratamaalauksia tehdään Vaunusillalla vielä juhannuksen jälkeenkin. Kevyen liikenteen väylä siltoineen Kaukolantien ja Asemakadun välillä valmistuu elokuun alkupäivinä ja sen on määrä avautua liikenteelle viimeistään maanantaina 12. elokuuta.

Liikenne- ja työturvallisuuden vuoksi nopeusrajoitus Vaunusillan työmaa-alueella on enimmillään 50 kilometriä tunnissa, eikä rajoitusta poisteta työmaan juhannustauonkaan ajaksi. Pirkanmaan ELY-keskus muistuttaa tienkäyttäjiä siitä, että osin vielä päällysteettömän työkohteen läheisyydessä on juhannuksena ja sen jälkeenkin syytä ajaa varovasti.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top