Bäckmanin tornihuvilan kunnostukseen 124 000 euroa EU-rahaa

Uutiset

Sastamalan kaupunki saa Bäckmanin tornihuvilan kunnostukseen 124 000 euroa. Pirkanmaan ELY-keskus myönsi avustuksen Euroopan aluekehitysrahastosta.

Bäckmanin tornihuvila on osa Sastamalan kulttuurikorttelia, jossa toimii Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Herra Hakkaraisen talo. Hankkeessa kunnostetaan apteekkari Bäckmanin 1890-luvulla rakentama tornihuvila ulkopuolelta sekä korttelin puistomainen piha-alue.

Tornihuvila on harvoja vuoden 1918 palosta säästyneitä rakennuksia silloisessa Vammalan kauppalassa. Korttelialue muodostaa sekä kulttuurihistoriallisesti että matkailullisesti merkittävän kokonaisuuden Sastamalan keskustassa.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top