MAINOS

Kauvatsan postipalvelut Huittisiin – Kokemäki kysyy kauvatsalaisilta mielipidettä

Uutiset

Samuli Kinnari

Itella Posti Oy on ilmoittanut, että Kokemäen Kauvatsan postipalvelut siirtyvät heinäkuun alussa Satakunnan Osuuspankin Kauvatsan konttorista Huittisiin K-Supermarket Lautturiin. Asiamiespostia pitäneen pankkikonttorin ovet sulkeutuvat tuolloin.

Kokemäen kaupunki kysyy kauvatsalaisilta nyt nettikyselyllä mielipidettä tulevasta muutoksesta. Kyselyssä tiedustellaan kummasta postipalvelunsa haluaisi tulevaisuudessa mieluummin, Huittisista vai Kokemäeltä.

Kaupungin mukaan Itella on myös valmis jatkamaan asiamiespostia Kauvatsalla, jos sopiva yhteistyökumppani vain löytyy. Kyselyllä kaupunki luotaa kauvatsalaisten mielipidettä sen varalta, että paikallista kumppania ei löydy.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top