Purusiilossa kyti jälleen

Uutiset

Pelastuslaitos sai torstaina aamukuuden jälkeen Sastamalan Vammalassa hälytyksen Niemen Tehtaille. Iso purusiilo savusi. Palokunta tyhjensi siiloa sekä etsi ja sammutti palonalkuja.

Pelastuslaitos sai torstaina aamukuuden jälkeen Sastamalan Vammalassa hälytyksen Niemen Tehtaille. Iso purusiilo savusi. Palokunta tyhjensi siiloa alakautta sekä etsi ja sammutti palonalkuja. Palomestarin mukaan kysymyksessä ei ole sama valkea kuin tiistaina, mutta vastaava tapaus. Syttymissyystä ei ole tietoa, mutta kitkaa tai käymistä epäillään syyksi. Ennen puoltapäivää purusiilo tuprutteli jälleen. Pelastuslaitokselta kerrottiin, että yksi yksikkö hoitaa tilannetta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat