Birgit P. Jaakolalle kotiseututyön ansiomitali

Uutiset

Suomen Kotiseutuliitto on myöntänyt kotiseututyön ansiomitalin suomalaiseen kotiseututyöhön merkittävimmin vaikuttaneille henkilölle. Yksi mitalin saajista on Birgit P. Jaakola Kiikoisista.

Suomen Kotiseutuliitto on myöntänyt kotiseututyön ansiomitalin suomalaiseen kotiseututyöhön merkittävimmin vaikuttaneille henkilölle. Yksi mitalin saajista on Birgit P. Jaakola Kiikoisista.

Kotiseutuneuvos Birgit P. Jaakola on erittäin ansiokas kotiseututyön puolestapuhuja etenkin Satakunnan alueella. Hän on toiminut niin Porin kuin Rauman kulttuuritoimenjohtajana vuosikymmeniä ja hänet tunnetaan muun muassa Rauman Mustan Pitsin yön ja Kiikoisten Purpurijuhlien perustajana. Jaakola on vaikuttanut niin paikallisissa kotiseutuyhdistyksissä, valtuustoissa, maakuntaliitossa kuin Suomen Kuntaliiton valtuustossakin.

Kotiseututyön ansiomitali on Kotiseutuliiton korkein tunnustuksen osoitus. Mitalin myöntäminen edellyttää saajalta maakunnallisia tai valtakunnallisia ansioita kotiseututyössä tai erittäin merkittäviä periaatteellisia ansioita paikallisessa kotiseututyössä.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat