Pirkanmaan liitto haluaa pitää aluelennonjohdon Tampereella

Uutiset

inavian suunnitelmat siirtää aluelennonjohto tukitoimineen Tampereelta Vantaalle eivät miellytä Pirkanmaan liittoa.

Finavian suunnitelmat siirtää aluelennonjohto tukitoimineen Tampereelta Vantaalle eivät miellytä Pirkanmaan liittoa. Lennonneuvontapalvelut yhtiö on ulkoistamassa ja siirtämässä ilmeisesti Viroon. Tampereella on henkilöstöä noin 120, joista 84 on lennonjohtajia.

Maakuntaliiton johto haluaa keskustella Finavian kaavailuista liikenneministeri Merja Kyllösen (vas.) kanssa. Jo aiemmin Pirkanmaan liitto esitti, että lennonjohtajien peruskoulutusta antavan Avia Collegen toiminta voitaisiin sijoittaa Tampereelle toimivampiin ja edullisempiin tiloihin. Tämän esityksen liitto nyt uudisti.

Aluelennonjohdon suunniteltu siirto ei maakuntaliiton mielestä noudata valtionhallinnon alueellistamisperiaatteita.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat