Trafin tilastoissa Huittisissa nolla ajokoetta – Muiden mukaan jopa satoja

Uutiset

Seuraavassa kokouksessaan Huittisten kaupunginhallitus antaa lausunnon Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin suunnitelmasta, jonka mukaan Huittinen ei säilyisi ajokoepaikkakuntana. Esityksen mukaan Trafin tilastoinnissa on ilmiselvä virhe.

Seuraavassa kokouksessaan Huittisten kaupunginhallitus antaa lausunnon Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin suunnitelmasta, jonka mukaan Huittinen ei säilyisi ajokoepaikkakuntana.

Trafin ajokoetilaston mielestä Huittisissa ei olisi suoritettu yhtään ajokoetta viime vuonna. Kaupunginhallituksen esityksen mukaan tilastoinnissa on ilmiselvä virhe.

Huittisissa toimii kaksi autokoulua, joiden yhteenlaskettu liikennekoemäärä viime vuonna oli yli 150 tutkintoa. Lisäksi Sataedun aikuiskoulutuskeskuksesta tutkintoihin on tullut kymmeniä raskaiden luokkien kuljettajia. Myös Säkylän varuskunta on käyttänyt Huittista koulutus- ja tutkintopaikkakuntana. Huittisissa on lisäksi suoritettu lukuisia mopo- ja mopoautokortteja.

Ajokokeelle määritellyt liikenneympäristön vähimmäisvaatimukset Huittinen täyttää direktiivin mukaisesti.

Jos viranhaltijaesitys tulee kaupunginhallituksen päätökseksi, esittää kaupunki, että Huittinen säilytettäisiin ajokoepaikkakuntana.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat