Porin prikaati 50 vuotta: Valapäivä ruuhkauttaa liikennettä

Uutiset

Lauantaina tulee kuluneeksi tasan 50 vuotta siitä, kun ensimmäiset polkupyöräosastot saapuivat Turusta Säkylään uuteen Huovinrinteen varuskuntaan. Porin prikaati juhlii merkkipäivää perjantaina varusmiesten valatilaisuudella ja samana iltana pidettävällä kutsuvierastilaisuudella.

Porin prikaatin tämän vuoden toisen saapumiserän sotilasvala ja -vakuutus järjestetään Säkylässä Huovinrinteen varuskunnan urheilukentällä perjantaina aamupäivällä. Valatilaisuuteen odotetaan tuhansia vieraita. Päivä alkaa seppeleenlaskulla Säkylän sankarihaudalla aamuyhdeksältä.

Valapäivä näkyy lisääntyvinä liikennemäärinä Säkylän Huovinrinteelle johtavilla teillä perjantaina aamupäivällä kello 8–11 sekä paluuliikenteenä kello 16–17. Omaisten toivotaan varaavan riittävästi aikaa paikoitukselle saapuessaan varuskuntaan. Liikennejärjestelyistä vastaavat Porin prikaatin sotilaspoliisit.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top