Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Varilassa murtauduttu omakotitaloihin

Uutiset

Viikonlopun aikana Sastamalan Varilassa on murtauduttu omakotitaloihin Tyrväänkadulla ja Heikinkujalla. Poliisi pyytää vihjeitä.

Viikonlopun aikana Sastamalan Varilassa on murtauduttu omakotitaloihin Tyrväänkadulla ja Heikinkujalla. Taloista on viety lähinnä rahaa ja koruja, kuten esimerkiksi Kalevala-koruja, miesten taskukelloja ja hopealusikoita.

Poliisi kaipaa havaintoja alueella viikonlopun aikana liikkuneista tuntemattomista ajoneuvoista ja henkilöistä. Tiedot pyydetään soittamaan virka-aikana numeroon  07187 47350 tai lähettämään sähköpostitse osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa(a)poliisi.fi.

· ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top