ILMOITUS

Mhy Satakunta syntyi: Metsänhoitoyhdistykset yksimielisinä yksiin

Uutiset

Samuli Kinnari

Satakuntaan ja osin Pirkanmaalle syntyy uusi metsänhoitoyhdistys.

Kiikka-Keikyän, Länsi-Satakunnan ja Teljän metsänhoitoyhdistysten valtuustot päättivät yhdistymisestä torstai-illan kokouksissaan. Päätökset Metsänhoitoyhdistys Satakunnan perustamisesta olivat yksimieliset.

Uusi metsänhoitoyhdistys aloittaa toimintansa ensi vuoden alussa. Se toimii Satakunnassa Harjavallan, Huittisten, Kokemäen, Köyliön, Luvian, Merikarvian, Porin ja Ulvilan alueella sekä Pirkanmaalla Sastamalassa entisen Äetsän kunnan alueella.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top