Hirvenmetsästys vaiheittain käyntiin

Uutiset

Tänään lauantaina alkaa hirven- ja peuranmetsästys suurimmassa osassa Suomea. Osa metsästysseuroista ja -seurueista varsinkin Etelä-Suomessa on kuitenkin siirtänyt kauden aloitusta vapaaehtoisesti lokakuun puoliväliin. Näkyvyys metsissä on parempi lehtien pudottua puista ja kylmemmällä ilmalla saaliin jäähdyttäminen onnistuu helpommin.

Suomen riistakeskus Satakunta myönsi tänä vuonna pyyntilupia hirvelle 1 818, valkohäntäpeuralle 4 308 ja kuusipeuralle 20. Yhdellä pyyntiluvalla saa kaataa yhden aikuisen hirvieläimen tai kaksi vasaa.

Riista-asioissa Satakuntaan kuuluvat Pirkanmaalta esimerkiksi Sastamala ja Punkalaidun.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top