Hirvenmetsästys vaiheittain käyntiin

Uutiset

Samuli Kinnari

Tänään lauantaina alkaa hirven- ja peuranmetsästys suurimmassa osassa Suomea. Osa metsästysseuroista ja -seurueista varsinkin Etelä-Suomessa on kuitenkin siirtänyt kauden aloitusta vapaaehtoisesti lokakuun puoliväliin. Näkyvyys metsissä on parempi lehtien pudottua puista ja kylmemmällä ilmalla saaliin jäähdyttäminen onnistuu helpommin.

Suomen riistakeskus Satakunta myönsi tänä vuonna pyyntilupia hirvelle 1 818, valkohäntäpeuralle 4 308 ja kuusipeuralle 20. Yhdellä pyyntiluvalla saa kaataa yhden aikuisen hirvieläimen tai kaksi vasaa.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Riista-asioissa Satakuntaan kuuluvat Pirkanmaalta esimerkiksi Sastamala ja Punkalaidun.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top