ILMOITUS

Joukkuepikashakin SM-kilpailut Sastamalassa vuonna 2015

Uutiset

Samuli Kinnari

Kansanedustaja Arto Satonen

Kansanedustaja Arto Satonen harrastaa shakkia.

Shakin suurtapahtuma joukkuepikashakin SM-kilpailut pelataan Sastamalassa Vexve Areenalla 1-2.8. 2015.

Tapahtumaan osallistuu noin 200 joukkuetta. Joukkueessa on neljä henkilöä, eli pelaajia tulee 800 ympäri Suomen. Turnaukseen osallistuu myös ulkomaalaisia huippupelaajia. Pääosa pelaajista majoittuu Ellivuoressa.

“Joukkuepikashakin SM-kilpailut on vuosittaisista shakkitapahtumista suurin Suomessa. Tänä vuonna kilpailut pelattiin Turussa ja tapahtumaan osallistui myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö“, kertoo Arto Satonen Vammalan Shakkikerhosta.

Vammalan Shakkikerho on järjestänyt joukkuepikashakin SM-kilpailut kolmesti aiemmin eli vuosina 1993, 2003 ja 2007. Vuoden 2015 turnauksen Vammalan Shakkikerho järjestää yhdessä Porin Shakinystävien kanssa. Turnaus on pelattu vuodesta 1963 lähtien. Vammalan Shakkikerhon historian paras sijoitus on hopea Porista viime vuodelta.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top