Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kustantaja Majander-Reenpää Vanhan kirjallisuuden päivien puheenjohtajaksi

Uutiset

Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu WSOY:n varatoimitusjohtaja, kustantaja Leena Majander-Reenpää. Hän on kustannusalalla pitkään toiminut ja arvostettu kirjan ja kirjallisuuden asiantuntija.

Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu WSOY:n varatoimitusjohtaja, kustantaja Leena Majander-Reenpää. Hän on kustannusalalla pitkään toiminut ja arvostettu kirjan ja kirjallisuuden asiantuntija.

Uusi puheenjohtaja aloittaa toimikautensa heti. Hänen edeltäjänsä professori Jukka Sarjala menehtyi kesäkuussa.

Muut yhdistyksen hallituksen varsinaiset jäsenet ovat toimituspäällikkö Sakari Katajamäki, dosentti Mikko Lahtinen, kirjakauppias Timo Surojegin, viestintäjohtaja Kirsti Lehmusto ja julkaisupäällikkö Johanna Lilja. Varajäseniksi valittiin kirjakauppias Vesa Hörkkö, kansanedustaja Arto Satonen, opiskelija Tapani Leikas, kirjailija Jyrki Vainonen ja opinto-ohjaaja Ulla Yli-Hongisto.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top