Sähköjohtoja jäi Pirkanmaalla paikoin vaarallisesti

Uutiset

Eino-myrsky aiheutti koko Pirkanmaalla kaikkiaan kymmeniä puiden kaatumisia teiden ja sähkölinjojen päälle.

“Pelastuslaitoksen yksiköt ovat käyneet kaikissa tiedoksemme tulleissa kohteissa”, kertoo palopäällikkö Jari Veija. Vahinkojen korjaamiseen tarvitaan avuksi sähköalan ammattilaisia, joten moneen paikkaan sähköjohtoja jäi vaarallisiin paikkoihin. Niitä kansalaisten on syytä varoa.

Kiireettömiä vahingontorjuntatehtäviä pelastuslaitos oli puoli kolmeen mennessä koko maakunnassa hoitanut noin 90. Niitä tilanteen ajaksi perustettu pelastuslaitoksen johtokeskus jakoi keskuspaloaseman tiloista hyvässä yhteistyössä hätäkeskuksen kanssa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top