Epävarmuus leimannut Sastamalassa talousarviovalmistelua

Uutiset

Samuli Kinnari

Ensi vuoden talousarvion ja vuosien 2014-2017 taloussuunnitelman käsittely alkaa Sastamalan kaupunginhallituksessa maanantaina.

Epävarmat olosuhteet ovat leimanneet talousarvion valmistelua, sillä verotulojen kasvu on pysähtynyt ja ne jopa laskevat hieman edellisen vuoden tasosta. Verotulojen kehityksen ennakoidaan suunnitelmakaudellakin olevan heikkoa. Valtionosuudet kasvavat ensi vuonna lievästi. Vuodesta 2015 eteenpäin kehityksen arvioiminen on vaikeaa, koska koko järjestelmään on tulossa rakenteellinen muutos.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Sastamalan vuoden 2014 talousarvioesityksen mukainen vuosikate on 7,5 miljoonaa euroa ja tulos 0,5 miljoonaa. Kaupungin taseen ylijäämä ensi vuoden alussa on noin 18,3 miljoonaa, eikä tase muodostu alijäämäiseksi suunnitelmakaudellakaan.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top