Tiikerit pallotti VaLePan Suomen Cupin finaalissa

Uutiset

Vammalan Lentopallo aloitti Suomen Cupin finaalin vahvasti lauantaina Vantaalla. Kokkolan Tiikerit kuitenkin kelasi kovemman vauhdin päälle ja vei ottelun lopulta 1-3.

VaLePa otti ensimmäisen erän 25-23. Toinen erä huipentui tiukan väännön jälkeen Tiikereille 26-28 ja kolmas selvin luvuin 17-25. Neljännen päätteeksi VaLePa otti kovan nousun, mutta se ei enää riittänyt pelastamaan tilannetta ja taululle kirjoitettiin 22-25.

Tiikereiden maajoukkuehakkuri Olli-Pekka “Lelu” Ojansivu oli hurjassa vireessä. “Kun paljon tulee passeja, niin kyllä niitä pisteitäkin tulee”, Ojansivu sanoo. “Alku oli vaikea, mutta meille oli tärkeää, että noustiin kuitenkin ensimmäisessä erässä hyvin ja siitä saatiin parempi lähtö toiseen erään. Passarin vaihto oli minulle henkilökohtaisesti hyvä juttu, koska Vuorisen kanssa on pelattu niin paljon yhdessä”, hän jatkaa.

Sastamalalaiset lähtivät kotimatkalle allapäin. “Ensimmäinen erä oli molemmilta hyvää lentopalloa. Toisessa erässä emme olleet valmiit siihen, että Tiikerit pelaa niin hyvin. Aloitusten vastaanotto oli yksi meidän ongelmistamme. Se ei ollut tarpeeksi hyvä tällaiseen peliin”, toteaa VaLePan valmentaja Ugis Krastins.

Kapteeni Antti Esko harmitteli otteen herpaantumista. “Väkevä lähtö meille ensimmäisessä erässä. Toki se erä meni tiukaksi lopulta, mutta meillä oli hyvä ote pelistä. Jatkossa ei oikein saatu kunnon asennetta peliin, eikä pystytty esittämään parastamme”, Esko sanoo.

Suomen Cupin loppuottelu pelattiin Vantaan Myyrmäessä Energia Areenalla.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top