MAINOS

Hoogendoornin akillesjänne leikattiin – Korvaava hakkuri haussa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan Lentopallon hakkurin Sjoerd Hoogendoornin repeytynyt akillesjänne operoitiin perjantaina Tampereella. Seura on aloittanut työn korvaavan hakkurin löytämiseksi.

Sjoerd Hoogendoornin kuntoutuminen vammasta kestää kuukausia. Hän voi pelata lentopalloa arviolta 6-9 kuukauden kuluttua. Jo maanantaina mies kuitenkin on menossa joukkueen kanssa puntille. Fysiikkaharjoituksia hän voi tehdä sekä pelata vähän lentopalloa istuen ja pitää siten yllä tuntumaa.

VaLePa on aloittanut työn korvaavan hakkurin löytämiseksi. Urpo Sivulasta on pyörinyt huhuja. “Olen kysynyt asiaa Upilta. Turkissa olosuhteet, harjoittelu ja palkanmaksu ovat kunnossa, joten hän ei ole vaihtoehto tässä tilanteessa. Kerromme lisää heti, kun se on mahdollista”, toteaa Mauri Esko.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top