ILMOITUS

Työrauhaa toivotaan Laviassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Karhijärvi

Lavian Karhijärvi.

Kunnanvaltuusto saa Laviassa maanantaina eteensä tilapäisen valiokunnan päätösehdotuksen. 

Valiokunta ei esitä kunnanjohtajan eikä kunnanhallituksen erottamista, vaan haluaa antaa selkeän viestin työrauhan saamiseksi.

Valtuusto asetti joulukuussa tilapäisen valiokunnan valmistelemaan kunnanhallituksen erottamista koskevaa asiaa sekä kunnanjohtajan irtisanomista tai siirtämistä muihin tehtäviin. Taustalla oli valtuustoaloite ja Lavian suuntautumiseen liittyvät kysymykset.

Kunnanvaltuusto saa tiedokseen myös Lavian kunnan henkilöstön vetoomuksen, jonka on allekirjoittanut 85 työntekijää. ”Toivomme, että päättäjät eivät ryhdy toimenpiteisiin kunnanjohtajan erottamiseksi”, työntekijät kirjoittavat. Vetoomuksessa muun muassa todetaan henkilöstön tarvitsevan vakaata ja turvallista esimiestyötä ja johtamista. ”Toivoisimme työrauhaa ja yhteen hiileen puhaltamista, jotta voimme keskittyä tekemään työtämme lavialaisten hyväksi”, allekirjoittajat sanovat.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top