Säkyläkin tukemassa nuorten kesätyöllistämistä

Uutiset

Samuli Kinnari

Maanantain kokouksessaan Säkylän kunnanhallitus käsittelee paikkakuntalaisten nuorten kesätyöllistämistukea.

Säkyläläisillä yrityksillä ja yksityisillä työnantajilla olisi esityksen mukaan mahdollisuus hakea tukea peruskoulun päättäneiden, mutta alle 20-vuotiaiden säkyläläisnuorten kesätyöllistämiseen. Jälkikäteen maksettavan tuen suuruus vaihtelisi työsuhteen keston mukaan 150 ja 300 euron välillä. Viime vuonna Säkylän kunta käytti kesätyöllistämistukiin yhteensä reilun 4 500 euroa.

Työllisyystilanne on Säkylässä yli vuosikymmenen ollut maakunnan huippua ja jatkuu edelleen hyvänä. Nuorten työllisyys on kuitenkin valtakunnan tasolla heikentynyt. Tässä tilanteessa nuorten kesätyöllistämistuki Säkylässä viime vuonna aktivoitiin.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top