MAINOS

Hallitus äänesti: Sivuterveysasemien kesäsulut Sastamalassa vanhaan malliin porrastetusti

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalassa sivuterveysasemien kesäsulut toteutetaan aikaisemman mallin mukaisesti kuukauden pituisina ja porrastetusti. Yksi vuodeosasto suljetaan kahden kuukauden ajaksi sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöksen mukaisesti.

Vanhan mallin kesäsulkuja esitti kokoomuksen Päivi Pelttari. Samaa mieltä olivat keskustan Pertti Hakanen, Pauli Mäkelä ja Taina Niemi, sosialidemokraattien Jenni Jokinen ja Ilmari Nurminen, kokoomuksen Taru Kaaja ja Marko Suoniemi, vasemmistoliiton Leena Saarela sekä perussuomalaisten Maire Villo.

Kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin esityksen puolesta äänestivät perussuomalaisten Pentti Haapahuhta, kristillisdemokraattien Jukka-Pekka Selin ja puheenjohtaja, kokoomuksen Jari Andersson. Malmbergin esityksessä lisäsäästötoimien todettiin kuuluvan sosiaali- ja terveyslautakunnan harkinnan piiriin. Viranhaltijoita olisi kuitenkin pyydetty tutkimaan sivuterveysasemien kesäsulkujen jaksottaminen vielä uudelleen, jos sille on toiminnalliset ja taloudelliset edellytykset. Lautakunta oli laajentamassa kesäsulut kahden kuukauden mittaisiksi ja keskittämässä toiminnan pääterveysasemalle.

Ennen äänestystä kaupunginhallitus piti neuvottelutauon.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top