Sataedun johto esittää yt-neuvotteluja

Uutiset

Samuli Kinnari

Satakunnan koulutuskuntayhtymä Sataedun johto esittää yhtymähallitukselle yt-neuvottelujen käynnistämistä. Neuvottelut koskevat kaikkia toimintoja. Niiden piirissä on koko henkilöstö eli noin 400 henkilöä.

Alustava arvio henkilöstökuluihin kohdistuvan säästötavoitteen saavuttamisesta on enintään 65 henkilötyövuoden vähentäminen. Suoraan henkilöstökustannuksiin kohdistuu arviolta 2,8-3,4 miljoonan euron säästöpaine.

Sataedussa on vuosina 2014-2016 tarve saavuttaa yhteensä 4,3-5,1 miljoonan euron säästöt. Sopeutustarve pohjautuu tiedossa oleviin valtionosuuksien leikkauksiin, muun rahoituksen vähenemiseen ja yleiseen kustannustason nousuun.

Yt-neuvottelut alkaisivat maanantaina 31. maaliskuuta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top