Taitajasta kultaa Saskyyn

Uutiset

Sastamalan koulutuskuntayhtymän opiskelijat menestyivät Taitaja-kilpailuissa. Ammattitaidon SM-kilpailujen finaalissa Saskya edusti kuusi opiskelijaa neljässä eri lajissa. Tuomisina oli kaksi kultamitalia ja neljä pistesijaa.

Kultaa voittivat Vammalan ammattikoulun Tuomas Tihumäki kivitöissä ja Ammatti-instituutti Iisakin Emil Laitinen autonasennuksessa.

Vammalan ammattikoulun Ville Saikanmäki oli sähköasennuksessa viides. Ammatti-instituutti Iisakista sijoittuivat sähköasennuksessa Sakari Vuorinen viidenneksi, autonasennuksessa Joni Kurri kuudenneksi ja talonrakennuksen kirvestöissä Akseli Uotila kuudenneksi.

Vuodesta 1989 järjestetty Taitaja-kilpailu käytiin Lahdessa tällä viikolla.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top