ILMOITUS

Porin kaupunginhallitus: Lavian suunta on Kankaanpää

Uutiset

Samuli Kinnari

Lavian luonnollinen suunta on Porin kaupunginhallituksen mielestä Kankaanpää.

Porin kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että Pori ei hyväksy ehdotusta Lavian yhdistämisestä Poriin. Sinällään Porilla ei ole huomautettavaa kuntajakoselvittäjä Arto Saarisen kuntajakoselvityksen ja yhdistymissopimuksen sisällöstä. Yleisiin ja toiminnallisiin perusteihin vedoten Lavian ensisijainen suuntautumissuunta on Kankaanpää.

Lavian ja Porin yhdistymisestä ei Porin kaupunginhallituksen mielestä muodostuisi toiminnallista ja elinvoimaista kokonaisuutta. Jos valtioneuvosto kuitenkin päättää liittää Lavian Poriin, katsoo hallitus, että valtion tulee osallistua liitoksen toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin merkittävästi suuremmalla summalla kuin nykyinen yhdistymisavustus mahdollistaa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top