Porin kaupunginhallitus: Lavian suunta on Kankaanpää

Uutiset

Samuli Kinnari

Lavian luonnollinen suunta on Porin kaupunginhallituksen mielestä Kankaanpää.

Porin kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että Pori ei hyväksy ehdotusta Lavian yhdistämisestä Poriin. Sinällään Porilla ei ole huomautettavaa kuntajakoselvittäjä Arto Saarisen kuntajakoselvityksen ja yhdistymissopimuksen sisällöstä. Yleisiin ja toiminnallisiin perusteihin vedoten Lavian ensisijainen suuntautumissuunta on Kankaanpää.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Lavian ja Porin yhdistymisestä ei Porin kaupunginhallituksen mielestä muodostuisi toiminnallista ja elinvoimaista kokonaisuutta. Jos valtioneuvosto kuitenkin päättää liittää Lavian Poriin, katsoo hallitus, että valtion tulee osallistua liitoksen toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin merkittävästi suuremmalla summalla kuin nykyinen yhdistymisavustus mahdollistaa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top