MAINOS

Puhdistamo- ja seutuverkkolainojen takaukset Sastamalassa myötätuulessa

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan kaupunginvaltuusto saa pöytään kaupunginhallituksen esitykset omavelkaisten lainatakausten hyväksymisestä.

Kuntarahoitus on myöntänyt Huittisten Puhdistamo Oy:lle kaksi viiden miljoonan euron suuruista lainaa. Sastamalan takausvastuu on kummassakin 2 350 000 euroa eli yhteensä 4,7 miljoonaa. Takauksen ehtona on, että Huittinen ja Punkalaidun myöntävät myös takaukset.

PSSV Palvelut Oy:n investointilainoilla rahoitetaan Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:n laajakaistainvestointeja. Takaus kohdistuu yhteensä kymmenen miljoonan euron lainoihin. Sastamalan osuus takausvastuusta on yhtiön omistusosuuden mukaisesti 930 000 euroa. Lainat käytetään valokuituverkon rakentamiseen.

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top