MAINOS

Lintutornit taistelevat havainnoista

Uutiset

Samuli Kinnari

Puurijärvi

Puurijärven Kärjenkallion lintutornista bongaa joukkue Matala profiili.

Lauantaina lintutornit ottavat toisistaan mittaa BirdLife Suomen Tornien taistossa. Leikkimielisessä kilpailussa lintuharrastajat pyrkivät havaitsemaan lintutorneista mahdollisimman monta lintulajia aamuviiden ja iltapäiväyhden välillä.

Tornien taistossa ovat mukana muun muassa Sastamalassa Ekojärven lintutornissa Ekologonomit, Kiikoisissa Kuorsumaanjärven lintutornissa Pinnat kireällä ja Keskistenjärven lintutornissa Birdwatching Beavers of Kuru, Kokemäellä Puurijärven Kärjenkallion lintutornissa Matala profiili ja Ahvenuksen lintutornissa Satakuntalainen Osakunta, Köyliössä Köyliönjärven Vinnarin lintutornissa Lallin ornitalli sekä Säkylässä Sarvonlahden lintutornissa Säkylän Sorsat. Yhteensä kilpailuun osallistuu 331 lintutornia.

Osassa torneista järjestetään opastettu yleisöretki kello 10. Näin myös Ekologonomien miehittämässä Ekojärven lintutornissa Sastamalassa.

Yleisö on tervetullut jokaiseen kilpailuun osallistuvaan torniin.

Tornien taiston tulokset (julkaistaan klo 18)

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top