ILMOITUS

Sataedu irtisanoo enintään 18

Uutiset

Samuli Kinnari

Kaikkia toimintoja ja koko henkilöstöä koskeneet yt-neuvottelut Satakunnan koulutuskuntayhtymässä Sataedussa ovat päättyneet. Irtisanomistarve on enintään 18 työntekijää.

Yt-neuvotteluissa päädyttiin maksimissaan 55,5 henkilötyövuoden vähentämiseen vuosina 2014-2016. Pääosa vähennyksistä toteutuu eläköitymisten, osa-aikaistamisten ja lomautusten avulla. Irtisanomiset tehdään vuosina 2015 ja 2016, ellei tilanne muutu nykyisestä.

Sataedun yt-neuvottelujen taustalla on 4,3-5,1 miljoonan euron sopeutustarve, joka pohjautuu tällä hetkellä tiedossa oleviin valtionosuuksien leikkauksiin, muun rahoituksen vähenemiseen ja yleiseen kustannustason nousuun. Vähennykset kohdistetaan suhteellisesti enemmän hallintoon ja tukipalveluihin kuin opetukseen.

Sataedulla on toimipaikat muun muassa Huittisissa ja Kokemäellä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top