ILMOITUS

Sastamalassa lastensuojeluilmoitusten määrä nousi sadalla

Uutiset

Samuli Kinnari

Lastensuojeluilmoitusten määrä on Sastamalassa kasvanut merkittävästi. Viime vuonna lastensuojeluilmoituksia kirjattiin 364. Se on yli sata enemmän kuin edeltävänä vuonna. Vuonna 2012 lastensuojeluilmoituksia tehtiin Sastamalassa ja Kiikoisissa 263.

Punkalaitumella lastensuojeluilmoituksia kirjattiin viime vuonna 36 ja 40 vuonna 2012.

Lastensuojelutarpeen selvityksiä tehtiin viime vuonna Sastamalassa 156. Kolmen kuukauden määräajassa saatiin käsiteltyä 92 prosenttia selvityksistä, kun vuonna 2012 selvityksistä 73 prosenttia valmistui määräajassa. Positiivista kehitystä on havaittavissa, mutta edelleen sosiaaliasiamies toivoo kiinnitettävän huomiota lastensuojelun riittävän resursointiin. Perheohjaukseen on panostettu ja sen toivotaan helpottavan tilannetta.

Punkalaitumella lastensuojelutarpeen selvityksiä tehtiin viime vuonna kaksitoista. Kaikki valmistuivat määräajassa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top