MAINOS

Antti ja Hilkka Rajakorpi ensimmäiset Kannatinpylväs-palkitut

Uutiset

Samuli Kinnari

Kannatinpylväs

Kannatinpylväällä palkitut Hilkka ja Antti Rajakorpi. Taustalla airueet Riia Rantala, Samuel Lissner, Liisa Laikko ja Valtteri Seppälä.

Vammalan lukion Kannatusyhdistys on myöntänyt Kannatinpylväs-kunniapalkinnon ensimmäisen kerran. Palkinnon saivat Antti ja Hilkka Rajakorpi.

Kannatinpylväs luovutettiin Vammalan lukion kevätjuhlassa. Taiteilija Veli-Pekka Bäckmanin suunnitteleman teoksen paljasti kunnallisneuvos Paavo Salli ja palkinnon saajat julkisti kansanedustaja Arto Satonen.

Vammalan lukion rehtorina työskennellyt Antti Rajakorpi on myös kannatusyhdistyksen perustaja. Hilkka Rajakorpi on työskennellyt lukiossa englannin lehtorina sekä toiminut pitkään kannatusyhdistyksessä ja ollut aktiivisesti järjestämässä erilaisia juhlia, kuten gaalailtoja ja Kaamoskarkeloita.

Parhaillaan 20-vuotisjuhlavuotta viettävän Vammalan lukion Kannatusyhdistyksen tehtävä on sananmukaisesti kannattaa ja kannustaa. “Opiskelijoita on tuettu keväällä ja syksyllä jaettavin stipendein, Comenius-, Cern- ja Pietari-projektien matka-avustuksilla, lahjoituksin, hankinnoin ja niin edelleen. Nyt oli mielestämme sopiva tilaisuus kiittää tukijoitamme”, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Johannes Rantanen.

Kannatinpylväs on kiertopalkinto. Saajan Vammalan lukion Kannatusyhdistyksen johtokunta valitsee maaliskuussa ja palkinto luovutetaan kevätjuhlassa. Palkittaville myönnetään myös yhdistyksen kunniajäsenyys.

Kannatusyhdistys puolustaa omaa lukiota

Vammalan lukion Kannatusyhdistys pitää puheenjohtaja Johannes Rantasen mukaan tärkeänä, että lukiokoulutuksen tilanteesta käydään avointa keskustelua.

“Olemme tarpeen tulleen valmiita puolustamaan omaa lukiotamme voimakkaastikin, jos tilanne niin vaati. Muutoksia, ainakin jonkinlaisia, kun lienee tiedossa tulevaisuudessa”, toteaa Rantanen.

Kannatinpylväs

Kunnallisneuvos Paavo Salli paljastaa Kannatinpylvään. Taiteilija Veli-Pekka Bäckman ja kansanedustaja Arto Satonen seuraavat.

Kannatinpylväs

Airut Liisa Laikko onnittelee Antti ja Hilkka Rajakorpea. Taustalla airueet Riia Rantala, Samuel Lissner ja Valtteri Seppälä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top