MAINOS

Äänestys: Huittisten kaupunginhallitus esittää lisämäärärahaa Sammun koulun laajentamiseen

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisten kaupunginhallitus esittää 280 000 euron lisämäärärahan myöntämistä Sammun koulun laajennuksen aloittamiseen. Teknisen lautakunnan esityksen mukainen päätös syntyi äänin 4-5.

Kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa esitti, että lisämäärahaa hankkeeseen ei myönnetä. “Hanke jouduttaisiin toteuttamaan kokonaisuudessaan velkarahoituksella. Valtuusto kuitenkin edellyttää kaupunginhallitukselta talouden sopeuttamisohjelman valmistelua, jonka olennaisena osana on kaupungin velkamäärän kasvun hillitseminen”, Peltomaa perustelee.</p> <p>Kaupunginhallituksessa [h]Aila Hänninen (sd.) esitti Outi Kontion (kok.) kannattamana, että hallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen. Kaupunginjohtajan esitystä kannattivat Aimo Lepistö (kesk.), Asko Ritakallio (kesk.), Pekka Kankaanpää (vas.) ja Simo Riuttamäki (ps.). Aila Hännisen esityksen puolesta äänestivät hänen lisäkseen Outi Kontio, Jari Maine (kok.), Helena Manninen (kesk.) ja Susanna Visuri (ps.).

Sammun koulun esiopetuksen tilojen rakentamiseen on varattu tälle vuodelle 400 000 euroa. Urakkatarjouksiin perustuvat kokonaiskustannukset ovat kuitenkin 280 000 euroa suuremmat.

Tekninen lautakunta esittää erotuksen kattamista vähentämällä Palvelukeskus Annalan peruskorjauksen määrärahaa vastaavalla summalla. Laskutuksen rytmityksestä johtuen Annalaan tälle vuodelle varatusta määrärahasta jää käyttämättä noin 350 000 euroa. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat alittumassa noin 100 000 eurolla.

Huittisten kaupunginvaltuusto on koolla ensi maanantaina.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top