Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Sunnuntai 16.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Huittisten Gigantin murtosaalis 15 000 euroa – Tekoauto tunnistettu

Uutiset

Poliisi pyytää edelleen havaintoja liittyen Huittisten Gigantin murtoon. Teossa käytetty auto on ilmeisimmin varastettu Hämeenlinnasta.

Huittisten Gigantti

Valvontakameran kuvaa Huittisten Giganttiin murtautuneiden autosta. Kuva: Poliisi

Poliisi pyytää edelleen havaintoja liittyen Huittisten Gigantin murtoon. Liikkeeseen tunkeuduttiin maanantaina aamuyöllä puoli viiden aikaan ja anastettiin elektroniikkaa noin 15 000 euron arvosta.

Teossa käytetty auto on todennäköisesti valkoinen Ford Transit, joka oli anastettu vuokraamon pihalta Hämeenlinnasta Hämeensaarentieltä. Autossa oli anastushetkellä rekisterikilpi IEZ-928 sekä kyljessä ja keulassa isot tarrat, joissa luki "VUOKRAA MINUT". Tekijät olivat repineet tarrat pois ennen rikosta. Autosta on tehty täysin varma havainto viimeksi Tampereen Lielahdessa Suonsivunkadulla sunnuntaina iltakahdeksan aikaan, jolloin se oli parkeerattuna teon valmistelua varten.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja autosta ja sillä liikkuneista henkilöistä viikonlopun ja alkuviikon ajalta. Auto ja murtautujat ovat edelleen kateissa. Ulkomaalaisia tekijöitä ei ole voitu poissulkea tähän mennessä tulleiden havaintojen perusteella.

Tapaukselle poliisi on avannut vihjepuhelimen, jonka numero on 050 456 2243.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: