Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Säkylän Tietari heitti triathlon-haasteen

Uutiset

Yhteisten asioiden hoitaminen on yhä ammattimaisempaa ja vaatii luottamushenkilöiltä yhä enemmän paneutumista. Säkylän valtuuston puheenjohtaja Satu Tietari on haastanut satakuntalaiset luottamushenkilöt triathloniin.

Yhteisten asioiden hoitaminen on yhä ammattimaisempaa ja vaatii luottamushenkilöiltä yhä enemmän paneutumista.

"Hyvä kunto on tärkeä osa ihmisen terveyttä ja toimintakykyä, sekä auttaa meitä jaksamaan paremmin työelämän haasteissa", sanoo Säkylän kunnanvaltuuston puheenjohtaja Satu Tietari (kesk.). Hän on haastanut satakuntalaiset luottamushenkilöt kisailemaan SäkyläTriathloniin 12. heinäkuuta.

Kilpailussa voi valita sprintti- tai olympiamatkan. Lajit ovat tuttuun tapaan uinti, pyöräily ja juoksu. Osallistua voi myös kahden tai kolmen henkilön joukkueella, jolloin osallistujat voivat päättää kuka minkäkin kilpailuosuuden suorittaa.

"Esimerkkinä toimimalla kannustamme kaikkia satakuntalaisia liikkumaan säännöllisesti, kiinnittämään huomiota omaan kuntoon ja sitä kautta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin", sanoo Tietari.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: