Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Nyrkit heiluivat Säkylän yössä

Uutiset

Järjestyksenvalvojaa auttanut mies ja kotiinsa pyrkinyt nainen saivat nyrkistä Säkylässä.

Lauantain vastaiselta yöltä poliisin tutkittavana on Säkylästä kaksi pahoinpitelyä.

Paikallisessa ravintolassa lyötiin nuorta miestä nyrkillä kasvoihin. Mies oli havainnut järjestyksenvalvojan olevan pinteessä ja meni tämän avuksi. Tilanteen ulkopuolelta oli tullut ulkomaalaistaustainen henkilö, joka löi nyrkillä kasvoihin järjestyksenvalvojaa auttanutta miestä.

Aamuyöllä Rantatiellä nainen oli menossa kotiinsa, kun taloyhtiön lukitun ulko-oven edustalla päivystänyt lauma ihmisiä pyrki luvattomasti samalla ovenavauksella sisään portaikkoon. Heitä kuitenkin pyydettiin poistumaan paikalta. Tällöin porukasta noin 20–30-vuotias ja noin 160 senttiä pitkä nainen löi kotiinsa pyrkinyttä naista nyrkillä kasvoihin.

Tapauksiin liittyvät havainnot poliisi pyytää ilmoittamaan nettivinkkipalvelussa osoitteessa www.poliisi.fi/nettivinkki.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: