Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Keskiviikko 26.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kassakaappi varkaalle Huittisissa

Uutiset

Poliisi pyytää vihjeitä asuntomurrosta Huittisissa.

Huittisissa Tornitiellä murtauduttiin viikonloppuna asuntoon. Sisältä oli viety pöytämallinen kassakaappi ja muuta omaisuutta. Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena. Mahdolliset tiedot tekoon liittyen poliisi pyytää ilmoittamaan nettivinkkipalvelussa osoitteessa www.poliisi.fi/nettivinkki.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: