Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Huittisten ammuskelijaa epäillään murhan yrityksestä

Uutiset

Juhannuspäivänä Huittisissa kotonaan ammuskellutta ja talonsa sytyttänyttä miestä epäillään muun muassa murhan yrityksestä.

Poliisi on jatkanut Huittisissa juhannuspäivänä tapahtuneen piiritystilanteen tutkintaa. Kotonaan ammuskellutta ja talonsa sytyttänyttä miestä epäillään muun muassa murhan yrityksestä.

Tutkinnassa on keskitytty lähinnä tapahtumakulun taltiointiin teknisin tutkimusmenetelmin. Poliisi ei taktisen tutkinnan osalta ole vielä aloittanut varsinaisia kuulusteluja, mutta on edennyt tapahtuman kartoittamisessa.

Juhannuspäivänä poliisi piiritti Huittisten Ristikankaalla 47-vuotiasta paikkakuntalaista miestä, joka vahvasti päihtyneenä ammuskeli useita laukauksia asunnoltaan. Poliisi ei käyttänyt tilanteessa ampuma-asetta. Muutaman tunnin piirityksen lopulla mies sytytti talonsa palamaan ja onnistui pakenemaan autollaan. Pakomatkansa aikana mies ajoi poliisin piikkimattoon ja pian sen jälkeen palasi takaisin kotipihaansa, jossa poliisi otti hänet kiinni.

Miestä epäillään tutkinnan tässä vaiheessa muun muassa murhan yrityksestä, vaaran aiheuttamisesta, tuhotyöstä ja törkeästä rattijuopumuksesta. Poliisi kertoo, ettei tutkinnallisista syistä johtuen tiedota asiasta tällä hetkellä enempää.

Tapahtumien yhteydessä kukaan ei loukkaantunut.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: