Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Perjantai 14.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Miksi Sastamala on Kaikem parree kotopaikka? – Tarjolla tonnin lahjakortti

Uutiset

Sastamalan kaupungin markkinointi on julistanut kaikille sastamalalaisille suunnatun kilpailun teemalla Kaikem parree kotopaikka. Hyvällä idealla voi tienata tuhannen euron lahjakortin.

Kaikemparree

Kaikemparree kotopaikka. Kuvakaappaus kilpailun kotisivuilta. Kuva: Kuvakaappaus

Sastamalan kaupungin markkinointi on julistanut kaikille sastamalalaisille suunnatun kilpailun teemalla Kaikem parree kotopaikka.

"Kilpailun tarkoituksena on koota kaikenikäisten sastamalalaisten kuvia, tarinoita ja videoita siitä, miksi Sastamala on paras paikka asua ja elää", kertoo Sastamalan kaupungin markkinointipäällikkö Johanna Kurkikangas.

Hyvä idea palkitaan tuhannen euron lahjakortilla voittajan valitsemaan sastamalalaiseen yritykseen. Kilpailun kakkonen ja kolmonen voittavat kumpikin sadan euron lahjakortin.

Voittajatyön valitsee raati, johon kuuluvat markkinointipäällikkö Kurkikangas, Sastamalan Seudun Yrityspalvelun toimitusjohtaja Mikko Nieminen, Sastamalan kaupungin hallintojohtaja Hannu Nikkilä ja kampanjan suunnittelusta vastaavan Mainoskentän copywriter Veli-Matti Pajari. Kilpailun kautta saatavaa materiaalia hyödynnetään jatkossa Sastamalan kaupungin markkinoinnissa.

Kilpailuaikaa on elokuun loppuun saakka. Kilpailutyöt voi palauttaa joko kilpailun kotisivun www.kaikemparree.sastamala.fi kautta tai postitse osoitteella "Kaikem parree Sastamala", Puistokatu 10, 38200 SASTAMALA.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: