Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Perjantai 14.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Sastamalassa poliisi kiireellisimmällä tehtävällä 12 minuutissa

Uutiset

Poliisin korkeimman kiireellisyyden tehtävien toimintavalmiusaika on Sastamalassa samalla tasolla kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Punkalaitumella se koheni.

Poliisin korkeimman kiireellisyyden tehtävien toimintavalmiusaika on Sastamalassa samalla tasolla kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Punkalaitumella se koheni.

Tammi-kesäkuussa Sastamalassa A-tehtävissä ensimmäinen poliisipartio oli paikalla keskimäärin 11,8 minuutissa. Se on 0,1 minuuttia hitaammin kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.

Punkalaitumella A-kiireellisyyden tehtävällä poliisi oli alkuvuonna 26,3 minuutissa. Se on 5,7 minuuttia nopeammin kuin viime vuonna.

Kiireellisyysluokissa A ja B yhteensä toimintavalmiusaika oli Sastamalassa nyt 20,2 minuuttia ja vuotta aiemmin 23,5 minuuttia. Punkalaitumen vastaavat luvut ovat 45,5 minuuttia ja 44,4 minuuttia.

A-luokan tehtävä hoidetaan välittömästi

Jos poliisipartioita on harvakseltaan liikkeellä, on suurempi riski sille, että ajomatkan pituus tehtäväpaikalle kasvaa. Poliisin mukaan tämä vaikuttaa erityisesti kiireellisyysluokan A tehtävissä, jotka on hoidettava välittömästi. Niitä ei saa ilman perusteltua syytä laittaa odotukselle.

Kiireellisyysluokan B tehtävien toimintavalmiusaikoihin vaikuttavat ajomatkan lisäksi myös tehtävien ruuhkautuminen. Kiireellisyysluokan A tehtävä menee luokan B tehtävän edelle, minkä lisäksi niitä voidaan tarvittaessa priorisoida.

Poliisin tehtävät luokitellaan niiden kiireellisyyden perusteella. A on korkein kiirellisyys, B kiireellinen ja C kiireetön.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: