MAINOS

Sastamala Gregorianassa soi kuninkaallinen musiikki Ruotsista

Uutiset

Samuli Kinnari

Ensemble Meridiana

Ensemble Meridiana.

Menestyksekkäästi loppuunmyydyillä konserteilla alkaneessa Sastamala Gregorianassa esiintyy torstaina Ensemble Meridiana. lllan konsertissa Mestarin unohdetut sävelet kuullaan ruotsalaisen Johan Romanin teoksia.

Moninkertaisesti palkittu Ensemble Meridiana on lunastanut paikkansa yhtenä sukupolvensa parhaista barokkiyhtyeistä. Sen viisi jäsentä tulevat neljästä eri maasta. Ensemble Meridiana on esiintynyt arvostetuilla musiikkifestivaaleilla eri puolilla maailmaa sekä kiertänyt Isossa-Britanniassa, Norjassa, Romaniassa, Irlannissa ja Sveitsissä.

Konsertti alkaa Sastamalan Pyhän Marian kirkossa kello 19.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top