ILMOITUS

Useita murtoja Huittisissa, Säkylässä ja Kokemäellä

Uutiset

Samuli Kinnari

Poliisin tutkittavaksi on torstain-perjantain vaiheilta tullut useita murtovarkauksia ja yrityksiä.

Huittisissa murtauduttiin Katsastus Sastamalan katsastusasemalle torstai-illan kello 17.15 ja perjantaiaamun kello 8.45 välillä. Saaliiksi oli saatu kassalippaissa ollut vaihtokassa.

Samana yönä iltayhdeksän ja aamuyhdeksän välillä yritettiin mennä väkisin sisään Torin Kenkään. Takaoven lukko oli murrettu, mutta muu lukitus oli kestänyt yrityksen.

Perjantai-iltana kello 18.15-23 Sepänkujalla yritettiin murtautua asuintaloon. Ulko-ovea oli koetettu vääntää auki ulkorakennuksesta otetuilla työkaluilla. Kotoaan hetken poissa ollut asukas havaitsi palatessaan murtojäljet. Toistaiseksi hän ei ole todennut mitään anastetuksi.

Perjantain vastaisena yönä kello 19.00-6.40 Säkylässä tunkeuduttiin Köyliön Fysioterapian toimipisteeseen. Sisään oli päästy ulko-ovi vääntäen ja välioven lasi rikkomalla. Liikkeestä vietiin kassakoneessa ollut vaihtokassa.

Kokemäellä Tuomaalantiellä murtauduttiin omakotitaloon perjantaina iltaseitsemän jälkeen. Asukas oli kotona ja kuuli useamman kuin yhden tekijän tulleen sisään. Talosta vietiin irtainta omaisuutta noin tuhannen euron arvosta.

Omakotimurtoja tutkitaan törkeänä varkautena ja yrityksenä sekä liiketiloihin kohdistuneita varkauksina ja yrityksenä. Poliisi pyytää ilmoittamaan vihjeet tapauksista netin kautta osoitteessa www.poliisi.fi/nettivinkki.

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top