Suvi Sianoja jatkaa Sastamalan kirkkovaltuuston puheenjohtajana

Uutiset

Sastamalan seurakunnan kirkkovaltuuston puheenjohtajana jatkaa Yhdessä pidämme huolta -ehdokaslistan Suvi Sianoja. Syksyn vaaleilla valittu valtuusto kokoontui torstai-iltana ensimmäiseen kokoukseensa ja järjestäytyi.

Varapuheenjohtajaksi valittiin sosialidemokraattien Yhteisvastuun ja lähimmäistyön ehdokaslistan Paula Mattila.

Kirkkoneuvoston puheenjohtajaksi nimettiin kokoomuslaisen seurakuntaväen ehdokaslistan Pirkko Esko. Jäsenet ovat Yhdessä pidämme huolta -ehdokaslistan Jenni Dörig, Pentti Rantanen, Aleksi Sandroos ja Seija Kero, kokoomuslaisen seurakuntaväen ehdokaslistan Mauri Kaaja ja Jorma Koivuniemi, sosialidemokraattien Yhteisvastuun ja lähimmäistyön ehdokaslistan Ilmari Nurminen ja Pirkko Lahtinen sekä Kirkko kaikille -ehdokaslistan Jari Rankinen ja Irmeli Kulonpää. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii virkansa puolesta kirkkoherra.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top