Sähköauto latinkiin Huittisten ABC-asemalla

Uutiset

Huittisten ABC:lle on avattu sähköautojen latauspiste.

Pikalatauspisteessä voidaan ladata yhtä autoa ja peruslatauspisteessä kahta autoa kerrallaan. Pikalataus kestää puolisen tuntia, jolloin saadaan ladattua 80 prosenttia akkujen varauskapasiteetista. Se antaa yli sadan kilometrin toimintasäteen.

“ABC Huittisten pihaan valmistunut sähköauton pikalatauspiste on Huittisten ensimmäinen pikalatauspiste”, kertoo Satakunnan Osuuskaupan toimialajohtaja Pekka Kakko.

Huittisten latauspiste on valtakunnallisesti kahdeksastoista ABC:n yhteydessä oleva latauspiste. ABC Huittinen valikoitui lataupisteen paikaksi keskeisen sijaintinsa vuoksi. Sähköautojen pikalatauspisteitä ABC-asemille tuovat yhteistyössä ABC, Fortum ja Nissan.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top