Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Laviassa ilta yrittäjyyttä harkitseville

Uutiset

Prizztechin mukan kiinnostus yrittäjyyteen on kasvussa Porin seudulla.

Prizztechin mukan kiinnostus yrittäjyyteen on kasvussa Porin seudulla. Tämä on näkynyt Minustako yrittäjä -tilaisuuksien osallistujamäärien kasvuna. Seuraava infotilaisuus yrittäjyydestä kiinnostuneille tai jo yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville pidetään Lavian virastotalolla tiistaina 10.2. kello 17. Prizztechin yhteispalvelupiste Enter järjestää infotilaisuuksia yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston, Satakunnan verotoimiston ja kuntien kanssa.

·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top