Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Demokratian toteutuminen äänestytti Sastamalan valtuustoa

Uutiset

Sastamalan valtuuston kokouksessa käytiin keskustelua muun muassa demokratian toteutumisesta ja ylidemokratisoimisesta, kun valtuusto äänesti, palautetaanko ikääntyneen väestön hyvinvointisuunnitelma valmisteluun.

Sastamalan kaupunginvaltuuston kokouksessa käytiin keskustelua muun muassa demokratian toteutumisesta ja ylidemokratisoimisesta, kun valtuusto äänesti, palautetaanko suunnitelma ikääntyneen väestön hyvinvoinnin edistämiseksi ja tukemiseksi valmisteluun, vai jatketaanko asian käsittelyä.

Asian siirtämistä esitti Heljä Leppäniemi (sd.). Esitystä kannattivat samasta ryhmästä Pentti Lahtinen ja Ilmari Nurminen.

Käsittelyn siirtämisellä oltaisiin haluttu turvata se, että vanhusneuvosto ehtii ottaa kantaa valmistuneeseen suunnitelmaan.

Yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Jukka Pusa (kok.) ja vanhusneuvoston puheenjohtaja Pauli Mäkelä (kesk.) korostivat, että neuvosto on ollut tiiviisti mukana asian valmistelussa ja tullut kuulluksi.

Selkeä enemmistö valtuutetuista halusi käsitellä asian illan kokouksessa. Käsittelyn jatkamista kannatti 44 valtuutettua ja siirtämistä 15.

Valtuusto hyväksyi suunnitelman.

·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top