Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Maahanmuuttajien liikunnan harrastamiseen Punkalaitumelle 12 000 euroa

Uutiset

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on jakanut kunnille kehittämisavustuksia maahanmuuttajien liikunnan harrastamiseen. Punkalaitumelle myönnettiin 12 000 euroa.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on jakanut kunnille kehittämisavustuksia maahanmuuttajien liikunnan harrastamiseen. Punkalaitumelle myönnettiin Monikulttuurisesti liikkuen -hankkeeseen 12 000 euroa.

Kehittämisavustuksin tuetaan hankkeita, jotka edistävät maahanmuuttajien aktiivista osallistumista liikunnan harrastustoimintaan. Erityishuomiota on kiinnitetty siihen, että hankkeet mahdollistavat maahanmuuttajien osallistumisen koko väestölle tarkoitettuun liikuntaan. Avustuksen myöntämisessä painotus on erityisesti maahanmuuttajataustaisissa naisissa ja tytöissä.

Yhteensä jaossa oli 163 000 euroa.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top