Kokemäki ei lämmennyt jäähalliyhtiön anomuksille

Uutiset

Sydän-Satakunnan Urheiluhallit haki Kokemäen kaupungilta 35 000 euron lisäavustusta ja vapautusta viime vuoden reilun 22 000 euron kiinteistöveron suorittamisesta. Kaupunginhallitus ei myöntynyt anomuksiin.

Kaupunginjohtaja Reijo Siltala esitti 12 000 euron toiminta-avustuksen myöntämistä. Äänin 4-5 hallitus kuitenkin päätti, ettei avustusta myönnetä.

Vapautuksen kiinteistöverosta kaupunginhallitus hylkäsi yksimielisesti kaupunginjohtajan ehdotuksesta.

Avustusanomuksessa Sydän-Satakunnan Urheiluhallit toteaa, että jäähallin tulevaisuus näyttää todella valoisalta. Lisäavustusta yhtiö kertoi hakevansa velkasaneerausmenettelyn loppuun viemiseen, jäähallin välttämättömien investointien tekemiseen ja jo perinnässä olevien laskujen maksamiseen.

Vapautusta kiinteistöverosta Sydän-Satakunnan Urheiluhallit perusteli yllätyksenä tulleella kiinteistöveron nousulla. Rakennuksen verotusarvo oli verotusperusteiden muuttumisen vuoksi kasvanut reilusta 0,3 miljoonasta yli kahteen miljoonaan euroon.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top