Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamalan kaupunginhallitus lukiojärjestelyjen takana selvin luvuin

Uutiset

Kaupunginhallitus esittää valtuustolle Mouhijärven lukion ja Äetsän Sarkia-lukion lakkauttamista ensi lukuvuoden jälkeen. Uusia opiskelijoita ei oteta ensi syksynä ja nykyisille taataan joustava siirtyminen Vammalan lukioon syksystä 2016.

Maanantain kokouksessaan Sastamalan kaupunginhallitus äänesti lukiokoulutuksen järjestelyistä.

Äänin 11-2 kaupunginhallitus esittää valtuustolle Mouhijärven lukion ja Äetsän Sarkia-lukion lakkauttamista 31.7.2016. Uusia opiskelijoita ei oteta ensi syksynä. Nykyisille opiskelijoille taataan joustava siirtyminen Vammalan lukioon 1.8.2016 alkaen.

Leena Saarela ehdotti, että nykyiset Mouhijärven lukion ja Äetsän Sarkia-lukion opiskelijat voisivat käydä lukionsa loppuun nykyisissä lukioissaan. Taina Niemi kannatti Saarelan ehdotusta.

Neuvottelutauon jälkeen äänestyksessä viranhaltijaesityksen kannalla olivat Pertti Hakanen, Jenni Jokinen, Taru Kaaja, Aatto Liukko-Sipi, Pauli Mäkelä, Ilmari Nurminen, Päivi Pelttari, Jukka-Pekka Selin, Marko Suoniemi, Maire Villo ja Jari Andersson. Leena Saarela ja Taina Niemi äänestivät Saarelan esityksen puolesta.

Kaupunginhallituksen kokouksessa esittelijänä toimi kehittämisjohtaja Tapio Rautava, koska kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg oli poissa.

Valtuustossa asia on maanantaina 27. huhtikuuta.

· · ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top