Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Jukka Saarinen kirjasi Ponnahdus Pinnalle -kilpailun historian

Uutiset

Punkalaitumelaissyntyinen sanan ja musiikin monitoimimies Jukka Saarinen on kirjoittanut Ponnahdus Pinnalle -laulukilpailun vaiheista historiikin. Kilpailun voitto tuli vuonna 2005 Vammalaan ja vuonna 2013 Huittisiin.

Punkalaitumelaissyntyinen sanan ja musiikin monitoimimies Jukka Saarinen on kirjoittanut Ponnahdus Pinnalle -laulukilpailun vaiheista historiikin. Kilpailu viettää nyt 60-vuotisjuhlavuottaan.

Ponnahdus Pinnalle -kilpailun voittajia ovat muiden muassa Sastamalan Vammalasta kotoisin oleva Eveliina Määttä vuonna 2005 ja huittislainen Hanne-Reetta Ojala vuonna 2013.

Jukka Saarinen piti merkittävänä asiana, että kisan persoonallinen historia tallennetaan jälkipolvia varten. “Ponnahdus Pinnalle -kilpailu on oleellinen osa kotimaisten laulukilpailujen historiaa”, hän painottaa.

Turun Messut on toiminut ponnahtajien kisapaikkana jo vuosikymmenien ajan. Elokuun tapahtumaan Jukka Saarinen on koonnut aiheeseen liittyviä keskusteluja ja juhlakonsertin.

Pitkän uran toimittajana tehnyt Jukka Saarinen tunnetaan myös runoilijana ja sanoittajana. Hänen yrityksensä Sanarakas Oy toimii Vampulassa.

Linkki: Ponnahdus Pinnalle -historiikki

· · ·

Mainos

Mainos - Samuli Kinnari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top