Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Parikymmentä hanketta siivilleen Joutsenten reitillä

Uutiset

Puollettujen hankkeiden yhteenlasketut kustannukset ovat yli kaksi miljoonaa euroa.

Joutsenten reitin hallitus käsitteli uuden ohjelmakauden ensimmäiset hakemukset yli kolmetuntiseksi venyneessä kokouksessaan. Rahoituspuolto myönnettin yhteensä yhdeksälletoista hanke- ja yritystuelle.

Puollettujen hankkeiden yhteenlasketut kustannukset ovat 2 052 000 euroa, josta julkisen tuen osuus on 43 prosenttia. Hankkeisiin sidottiin 58 prosenttia kuluvan vuoden rahoituskiintiöstä.

Seuraavan kerran Joutsenten reitin hallitus käsittelee hakemuksia 23. kesäkuuta. Hakemukset tulee jättää viimeistään 11. kesäkuuta.


Yleishyödyllisillä hankkeilla vetovoimaa

Sastamalan kaupungin Seudullinen kyläasiamies -hankkeessa laajennetaan Sastamalan neljälläkymmenellä kylällä toteutettua kyläasiamiestoimintaa kattamaan myös Huittisten, Hämeenkyrön ja Punkalaitumen kylät.

Sastamalan Kiikan Jokisivun Kyläyhdistyksen hankkeessa rakennetaan leikkivälineillä varustettu lasten leikkikenttä yhdistyksen omistamalle Lauttapirtille Kokemäenjoen rantaan.

Sastamalan Häijään koulupiirin asukasyhdistyksen hankkeessa rakennetaan veneilijöitä ja melojia palveleva uusi laituri Otamuksen virkistysalueelle Salmin kylään, Otamusjoen rantaan.

Punkalaitumen kunnan keskustan elävöittämishankkeessa kunnostetaan aukio uuden kauppakeskuksen kupeeseen sekä aukiota vastapäätä oleva Punkalaitumenjoen ranta uudeksi rantabulevardiksi. Kunnan rooli Mauri Kunnaksen Koiramäen kotipitäjänä on keskeinen teema kaikessa toteutuksessa.

Punkalaitumen kunnan keskustan kehittämishanke tukee Koiramäki-teemaista investointihanketta markkinointiviestinnän keinoin. Kunnan ilmettä ja imagoa uudistetaan sosiaalisen median, esitteiden, vierailujen ja tapahtumien kautta.

Punkalaitumen kunnan Maahanmuuttajat maaseudun arjessa -hankkeessa laajennetaan punkalaitumelaisia maahanmuuttajien kotouttamiskäytäntöjä ja -työtä myös Huittisiin, Hämeenkyrön ja Sastamalaan.

Punkalaitumelaisen Liitsolan kalastuskunnan hankkeessa toteutetaan Punkalaitumen ja Sastamalan rajalla sijaitsevan Sammakkajärven vesikasvien leikkuu järven rehevöitymisen pysäyttämiseksi ja vedenlaadun parantamiseksi.

Huittisten Urheiluautoilijoiden hankkeessa perusparannetaan Huittisten Kuninkaisissa sijaitseva moottorirata harrastajamäärien kasvun johdosta.

Hämeenkyrön kunnan Eco-Art Hämeenkyrö –hanke tähtää kunnan vetovoimaisuuden vahvistamiseen edistämällä sen taide- ja luontopääomia. Hankkeessa suunnitellaan ja toteutetaan sekä paikallisten että kansainvälisten taiteilijoiden teoksia julkisiin tiloihin.

Hämeenkyröläisen Maaseudun Taiteellisen Teatterin hankkeessa laajennetaan Heiskan kesäteatterin katsomo 300-paikkaiseksi, katetaan se ja rakennetaan uusi katettu näyttämö.

Hämeenkyröläisen Mahnalanselän-Kirkkojärven kalastusalueen hankkeessa Laitilansalmen vanhalle meijerin tontille rakennetaan laivalaituri ja kulkualueita parannetaan. Purimonsalmen vanha laivalaituri kunnostetaan ja kulkuyhteyksiä parannetaan.

Yritystuilla uusia tuotteita, palveluita ja työpaikkoja

Sastamalan Illossa toimivan Eevee Oy:n kokeiluhankkeessa kehitetään uusi huoltokonsepti Grundfors-pumppuihin.

Huittislaisen Mattilan marjatilan kahdessa investointihankkeessa rakennetaan sekä elintarviketuotanto- että maatilamatkailutiloja.

Huittisten Herkkuburgerin investointihankkeessa nostetaan valtateiden 2 ja 12 risteysalueella toimivan Mommolan motellin majoitushuoneiden laatua.

Huittisissa toimivan MYH Horses Oy:n hankkeessa rakennetaan maneesi, jonka myötä yrityksestä muodostuu täyden palvelun ratsastus- ja valmennuskeskus.

Huittislainen Kuorma-autokorjaamo Mäkelä Oy laajentaa toimitiloja.

Huittisten Vampulassa toimivan Laitehuolto Jalosen investointihankkeessa rakennetaan korjaamohalli maatalouden koneiden ja laitteiden kunnossapito- ja huoltotöihin.

Punkalaitumelaisen Pungalotin hankkeessa rakennetaan Porttikallion liikuntakeskuksen ja Pungalot-mökkikylän yhteyteen ryhmäsauna. Rakennus palvelee myös kokoustilana.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top