Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Vammalan aluesairaala mukana sähköisessä potilastiedon arkistossa

Uutiset

Muun muassa Vammalan aluesairaala on liittynyt kesäkuun alussa sähköiseen potilastiedon arkistoon. Valtakunnallisesta palvelusta potilastiedot ovat potilaan suostumuksella kaikkien häntä hoitavien yksiköiden käytettävissä.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä muun muassa Vammalan aluesairaala on liittynyt kesäkuun alussa sähköiseen potilastiedon arkistoon. Valtakunnalliseen palveluun terveydenhuollon yksiköt tallentavat potilastietoja ja ne ovat potilaan suostumuksella kaikkien häntä hoitavien yksiköiden käytettävissä.

Potilastiedon arkistön käyttö laajenee vaiheittain. Aikuiset voivat katsoa omia resepti- ja terveystietojaan Omakanta-palvelun kautta.

Tähän mennessä Pirkanmaalta saadut kokemukset sähköisestä potilastiedon arkistosta ovat olleet hyviä.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top