ILMOITUS

Kokemäellä pyöräiltiin isoista ahkerimmin

Uutiset

Samuli Kinnari

Perinteinen haastepyöräily poljettiin Satakunnassa vapusta juhannukseen.

Isompien kuntien sarjassa ensimmäiseksi tuli Kokemäki, jossa kilometrejä kirjattiin lähes 187 000 ja suoritusprosentiksi tuli 243,4. Huittinen polki toiseksi. Kilometrejä oli enemmän kuin Kokemäellä eli reilut 192 000, mutta koska asukkaita on runsaammin, suoritusprosentiksi ynnätään 183.

Pienempien kuntien sarjassa Köyliö oli viides. Kilometrejä kirjattiin yli 24 000 ja suoritusprosentti oli 91,5. Säkylä tuli seitsemänneksi, kun kilometrejä oli vajaat 29 000 ja suoritusprosentti 63,5. Punkalaidun sijoittui kahdeksanneksi, kilometrejä alta 16 000 ja suoritusprosentti 51,3. Pienempien kuntien ykkönen oli Karvia.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top