Uusia jäseniä toimielimiin Sastamalassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan kaupunginhallitus valitsi uusia jäseniä eri toimielimiin. Paikkoja vapautui, kun kansanedustajat Pertti Hakanen (kesk.) ja Ilmari Nurminen (sd.) jättivät kaupunginhallituksen eduskuntatyön vuoksi.

Hakaselta jääneille paikoille valittiin henkilöstöjaoston jäseneksi Pauli Mäkelä, maankäyttötyöryhmän puheenjohtajaksi Pentti Jarkko ja kirjakaupunkityöryhmän jäseneksi Taina Niemi. Kaupunginhallituksen edustajaksi sosiaali- ja terveyslautakuntaan nimettiin Pauli Mäkelä sekä edustajaksi tilakeskuksen johtokuntaan Taina Niemi.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Nurmisen jälkeen henkilöstöjaoston jäseneksi valittiin Reino Sivonen ja puheenjohtajaksi Jenni Jokinen. Kaupunginhallituksen edustajaksi Sastamalan Veden johtokuntaan nimettiin Reino Sivonen ja jäseneksi maankäyttötyöryhmään Heikki Horila.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top